Mi smo:

Visual Design, WEB & Social Media Marketing.

mi sTVARAMO DIGITALNO ISKUSTVo

Tu smo od

Pozdrav! Naša priča je...

Mi smo digitlalni kreativaci. Dizajniramo i razvijamo savremena web rešenja sa modernim dizajnom, koristeći najnovije tehnologije i trendove.

Kvalitet & iskustvo u svakom detalju

Kvalitet na prvom mestu, ali takođe nam je važno zadovoljstvo naših klijenata i klijenatan naših klijenata. Naš iskusan tim sluša sve želje i na osnovu njih pravi strategiju i individualna kreativna rešenja za svakog našeg klijenta, poštujući dogovorene rokove.

0
Sjajnih stručnjaka u našem timu!
0 +
Uspešnih projekata u portfoliu
0
Počasnih nagrada u industriji

Ko smo mi?

Digital Thinking je nezavisni studio za brendiranje i dizajn osnovan 2020, objedinivši dugogodišnje saradnike i neraskidivu vezu prijatelja. Na čelu sa Suzanom Milo “@Suzi_Kju”. Sa raznolikim portfolijom posla i klijenata, koje je objedinila zajednička želja da svet kroz dizajn postane bolje mesto.

Čime se zapravo bavimo?

Digital Thinking je multidisciplinarni dizajnerski studio. Naš rad obuhvata grafiku i print, identitet, web i digitalna iskustva, reklame i komunikacije, zvuk i kretanje....

Naš fokus

Naš tim su praktični dizajneri, menadžeri, animatori i bez obzira da li rade u saradnji ili samostalno, to rade fenomenalno. Naša struktura je jedinstvena. To odražava naše uverenje da se sjajan dizajn ne može dogoditi bez strasti, inteligencije i - pre svega - lične posvećenosti.

Klijenti & Partneri - naši su prijatelji

Naši klijenti nas vole! Ali ne verujte nama na reč – čitajte šta su rekli o nama!

Hajde da popričamo!

Nudimo kompletnu paletu usluga modernog digitalnog dizajna i razvoja. Javite se i zatražite ponudu!

KAKO BI STE DOBIJALI NOVOSTI

Prijavi se na newsletter

Ne propusti najnovije trendove, ideje i mogućnosti

Newsletter