Naša priča je...

Mi smo digitlalni kreativaci. Dizajniramo i razvijamo savremena web rešenja sa modernim dizajnom, koristeći najnovije tehnologije i trendove.

Ko smo?

Digital Thinking je nezavisni studio za brendiranje i dizajn osnovan 2020, objedinivši dugogodišnje saradnike i neraskidivu vezu prijatelja. Na čelu sa Suzanom Milojković "Suzi_Kju". Sa raznolikim portfolijom posla i klijenata, koje je objedinila zajednička želja da svet kroz dizajn postane bolje u lepše mesto.

Čime se bavimo?

Digital Thinking je multidisciplinarni dizajnerski studio. Naš rad obuhvata grafiku i print, identitet, web i digitalna iskustva, reklame i komunikacije, zvuk i kretanje....

Naš fokus

Naš tim čine praktični dizajneri, menadžeri, animatori i bez obzira da li rade u timu ili samostalno, to rade fenomenalno. Naša struktura je jedinstvena. To odražava naše uverenje da se sjajan dizajn ne može dogoditi bez strasti, inteligencije i - pre svega - lične posvećenosti.

0 +
Years of experience
0
Industry awards
0 +
Projekata u portfoliju
0
Brilijantnih specijalista

Klijenti & Partneri - prijatelji 🙂

Naši klijenti nas vole! Ali ne verujte nama na reč – čitajte šta su rekli o nama!

Ne mogu govoriti o Suzi na službeni način, a da izuzmem ono što je čini čovekom i to posebnim. Ona je divna osoba i nadasve talentovano biće, kao da ne pripada ni ovom vremenu, niti ovom prostoru. Svi mi u MedicOne Klinici, smo prezadovoljni što za saradnika imamo Suzi, koja nesebično ulaže sav svoj talenat, dušu i srce, to je neosporna esencija svakog pravog umetnika. HVALA!
Dugi niz godina, a preciznije od 2010. sarađujemo sa timom Digital Thinking-a na mnogim projektima i uvek uživamo u tome. Uvek nas impresioniraju njihovom kreativnošću i željom za stvaranjem inovativnih ideja i radujemo se nastavku saradnje.
Uvek potpuno prepoznate namere klijenta. Jer njeni klijenti se prepoznaju po savršenom vizuelnom identitetu i online reputaciji. Uz nju sam navikla da se opustim i ne razmisljam jer je svaki posao gotov i pre roka i svaki put pomerene granice u poslovanju. Od prve saradnje zaljubljena u rad ove žene istiom strašću kojom je ona zaljubljena u svoj posao. I neću reći da je nestvarna, reći ću da je nestvarno dobra u svom poslu.
Na moje veliko zadovoljstvo, pre 16 godina je započela poslovna saradnja između Suzi i mene! Osim što ta mlada žena pleni šarmom i duhovitošću, ona je i vredan i odan saradnik, veliki kreativac. Krase je spretnost, brzina, tačnost i oštar um. Oduševljava me njena organizovanost u poslu. Naša saradnja i dalje traje.
Sa "DT" sarađivali smo na više projekata. Oni kombinuju odlično znanje o konceptima i sistemima brenda i poseduju veliko iskustvo u razumevanju i komuniciranju senzibiliteta i nijansi svakog klijenta.